Izčrpana nafta(sodi):
6,880,385,600

Populacija sveta:
6,880,385,600

zastave

Pri izdelavi zastav uporabljamo 100% poliester premazan s posebnim premazom, ki omogoča obojestransko tiskanje zastav. Količina in intenzivnost barve je na obeh straneh tkanine 100% enaka - konkurenčna prednost.
Kot poliestrsko tkanino uporabljamo textile flag teže 120 g/m2. Potiskano poliestrsko tkanino dodatno termično obdelamo na 195° C. Pri tisku zastav uporabljamo najnovejše dye disperzijske barve. Značilnost barv je visoka obstojnost na uv vplive, intenzivnost kot je do sedaj ni bilo moč videti. Barve in tkanine so pralne na 65°C.
Največja širina tiska je 180 cm. Zastave obšijemo, ojačamo z ojačitvenim robom in prišijemo karabine.

OPIS TEHNOLOGIJE

REKLAMNE ZASTAVE

Reklamne zastave Reklamne zastave Reklamne zastave Reklamne zastave

DRŽAVNE IN OBČINSKE ZASTAVE

Pri izdelavi državnih zastav upoštevamo predpise o izdelavi in izobešanju državnih simbolov. Ti predpisi predpisujejo dimenzije, barve, pozicije grbov in način obešanja.
Državne, občinske in druge zastave Državne, občinske in druge zastave Državne, občinske in druge zastave Državne, občinske in druge zastave

ŠOLSKE, DRUŠTVENE IN DRUGE ZASTAVE

Pri izdelavi šolskih, društvenih in drugih zastav upoštevamo ustrezne predpise o izdelavi in izobešanju simbolov ustreznih institucij. Ti predpisi predpisujejo dimenzije, barve, pozicije grbov in način obešanja.
Šolske, društvene in zastave Šolske, društvene in zastave Šolske, društvene in zastaveŠolske, društvene in zastaveŠolske, društvene in zastave

NOTRANJE REPREZENTATIVNE ZASTAVE IN PRAPORI

Pri izdelavi notranjih reprezentativnih zastav uporabljamo poliestrski saten. Je sijajen in predstavlja reprezentativni videz. Reprezentativna zastava je natiskana iz dveh delov, ki sta medsebojno zašita, tako da je zastava kompaktnejša. Dimenzije zastav sta dve in sicer 75 x 150 cm in 90 x 180 cm.
Reprezentativne zastave Reprezentativne zastave Prapori

NAMIZNE ZASTAVICE

Pri izdelavi namiznih zastavic uporabljamo poliestrski saten. Je sijajen in predstavlja reprezentativni videz. Namizna zastavica je natiskana iz dveh delov, ki sta medsebojno zašita, tako da je zastava kompaktnejša. Dimenzije zastavic so 30 x20 cm.
Namizne zastavice Namizne zastavice

Atelje Gobec

Vse pravice pridržane 2010