Izčrpana nafta(sodi):
6,880,385,600

Populacija sveta:
6,880,385,600

tisk tkanin

TISK BANERJEV - TRANSPATENTOV

Pri tisku banerjev oziroma transparentov uporabljamo različne poliestrske tkanine. Izbor tkanin je odvisen od namena uporabe in mesta uporabe. Največja širina tiska je 180 cm, v primeru uporabe širše dimenzije, se več kosov potiskane tkanine medsebojno spoji. Z barvami nismo omejeni, prav tako ne z obliko grafik.
Tisk bannerjev Tisk bannerjev Tisk bannerjev Tisk bannerjev Tisk bannerjev Tisk bannerjev Tisk bannerjev Tisk bannerjev

TISK PLATEN ZA SVETLOBNE KASETE

Pri tisku tkanin za svetlobne kasete uporabljamo 100% poliester namenjen za ta namen. Te tkanine svetlobo ustrezno razpršijo, tako da ni vidnih temnih lis pri osvetljevanju.
Tisk platen za svetlobne kasete Tisk platen za svetlobne kasete Tisk platen za svetlobne kasete Tisk platen za svetlobne kasete

TISK TEKSTILNIH ZAŠČITNIH FASAD

Uporabljamo posebna poliestrska mrežasta platna primerna za zaščito gradbenih odrov.
Tisk tekstilnih zaščitnih fasad Tisk tekstilnih zaščitnih fasad Tisk tekstilnih zaščitnih fasad

TISK ART GRAFIK

Pri tisku art grafik in reprodukcij uporabljamo tkanine, ki so imitacija slikarskih platen, kot so jih uporabljali znani slikarji v zgodovini.
Tisk grafik Tisk grafik Tisk grafik Tisk grafik

TISK DEKORATIVE

Uporabljamo dekorativne poliestrske materiale, ki jih je moč potiskati z raznimi vzorci. Barve in tkanine so odporne na obrabo in pralne na 65°C. Poliestrski materiali so antistatični in antialergeni.
Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative Tisk dekorative

TISK SCENSKE GRAFIKE

Uporabljamo poliestrske materiale, ki so kompaktni. Več delov platen je možno medsebojno spojiti.. Barve in tkanine so odporne na obrabo in pralne na 65°C.
Tisk scenske grafike Tisk scenske grafike Tisk scenske grafike Tisk scenske grafike

TISK TEKSTILNIH TAPET

Uporabljamo dekorativne poliestrske materiale, ki jih je moč potiskati z raznimi vzorci. Barve in tkanine so odporne na obrabo in pralne na 65°C. Tapete s posebnim lepilom nalepimo na steno.
Tisk tekstilnih tapet Tisk tekstilnih tapet Tisk tekstilnih tapet Tisk tekstilnih tapet

TISK ŠOTORSKIH PLATEN IN SENČNIKOV

Uporabljamo poliestrska platna, ki ne prepuščajo vode in so odporna na UV vplive.
Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov Tisk šotorskih platen in senčnikov

OPIS TEHNOLOGIJE

Atelje Gobec

Vse pravice pridržane 2010