Izčrpana nafta(sodi):
6,880,385,600

Populacija sveta:
6,880,385,600

digitalni tisk

AVTO GRAFIKA

Za avtomobilsko grafiko uporabljamo posebno folijo, ki se prilega vbočenim in izbočenim predelom na avtomobilih. Za kvalitetnejše delo izrez in lepljenje uporabljamo ustrezen računalniški program, ki nam omogoča v primernem razmerju natančno opredeliti in izmeriti mesto, predvideno za lepljenje.
Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika Avto grafika

OKENSKA GRAFIKA - IZDELAVA IZLOŽB

Napise izrezujemo iz kvalitetnih folij z do desetletno garancijo. Napise lahko tudi natisnemo in nato izrežemo, tako da je lahko vizualni učinek lepši. Urejamo in lepimo izložbe, ter druge prostore, ki so primerni za reklamno sporočilo.
Okenska grafika Okenska grafika Okenska grafika Okenska grafika Okenska grafika Okenska grafika

SEJEMSKA OPREMA

Glede na željo stranke, uredimo in po možnosti pripravimo zasnovo pri postavitvi in opremljanju razstavnih, sejemskih in reprezentativnih prostorov.
Sejemska oprema Sejemska oprema Sejemska oprema Sejemska oprema Sejemska oprema Sejemska oprema

TABLE

Za reklamne table uporabljamo aluminijaste in PVC table, glede na željo stranke. Ogrodje (konstrukcijo) izdelujemo iz aluminijastih profilov. Na željo stranke naredimo tehniško risbo in tablo tudi postavimo.
Table Table Table Table Table Table

ZASTEKLEVANJE

Pri zastekljevanju uporabljamo REFLECTIV samolepilno folijo, ki delno prepušča svetlobo in toploto. Pri popolni zasteklitvi uporabljamo glass decor samolepilno folijo.
Zasteklevanje Zasteklevanje

OZNAČEVALNI SISTEMI

Označevalne in usmerjevalne informacijske sisteme pripravljamo s pomočjo kvalitetnih aluminijastih eloksiranih profilov.
Sistem je modularen saj omogoča neomejeno število kombinacij uporabe različnih lamel. Z ustreznimi PVC zaključki ustvarimo celovit in zadosten označevalno-usmerjevalni sistem znotraj podjetja oz. stavbe. Prav tako je možna menjava in prenos posameznih lamel brez uporabe orodja.
Označevalni sistemi Označevalni sistemi

Atelje Gobec

Vse pravice pridržane 2010